Videotutorials

Foxit PDF Editor Overview Demo

Demo met overzicht van Foxit PDF Editor

Volledige alles-in-één demo geeft gebruikers een overzicht van hoe zij de hoofdfuncties in Foxit PDF Editor kunnen gebruiken.

Edit PDF

PDF's bewerken

In deze tutorial zien gebruikers hoe ze PDF-documenten kunnen bewerken met bewerkingsfuncties als in tekstverwerkers.

Advanced PDF Editing

PDF's geavanceerd bewerken

In deze tutorial maken gebruikers kennis met geavanceerde bewerkingstechnieken, waarmee ze tekst in een geavanceerde lay-out kunnen bewerken door tekstblokken te koppelen en samen te voegen.

Add & edit images

Afbeelding toevoegen en bewerken

Deze tutorial toont u hoe u afbeeldingen in PDF's kunt toevoegen en bewerken.

eSign PDFs

PDF's elektronisch ondertekenen

In deze tutorial leren gebruikers hoe ze PDF's elektronisch kunnen ondertekenen in Foxit PDF Editor.

Send PDFs for eSign

PDF's verzenden voor elektronische ondertekening

In deze tutorial leren gebruikers hoe ze PDF's kunnen verzenden voor elektronische ondertekening in Foxit PDF Editor.

Scan and OCR PDF

PDF scannen met OCR

In deze tutorial zien gebruikers hoe ze PDF's maken van gescande documenten en hierop tekstherkenning toepassen om tekst selecteerbaar, doorzoekbaar en bewerkbaar te maken.

Interactive Forms

Interactieve formulieren

Deze tutorial toont gebruikers hoe zij invulbare PDF-formulieren kunnen maken.

Organize PDF

PDF ordenen

In deze tutorial zien gebruikers hoe ze PDF-documenten opnieuw kunnen indelen om bestaande PDF's te wijzigen of nieuwe PDF's kunnen maken op basis van pagina's van bestaande documenten.

Export PDF

PDF exporteren

In deze tutorial zien gebruikers hoe ze PDF-inhoud kunnen delen met andere bestandsindelingen door PDF te exporteren naar Microsoft Word en andere bestandsindelingen.

Create PDF

PDF maken

Deze tutorial toont gebruikers de meest populaire manieren om eenvoudig normconforme PDF's te maken door te converteren uit andere bestandsindelingen.

Sign PDF

PDF ondertekenen

Deze tutorial toont gebruikers de verschillende manieren waarop PDF-documenten kunnen worden ondertekend met Foxit PDF Editor

Annotate PDF

PDF annoteren

In deze tutorial zien gebruikers hoe zij kunnen samenwerken met anderen, door feedback over PDF-documenten te geven met krachtige functionaliteit voor aantekeningen (invoegen van opmerkingen).

Bookmarks and Hyperlinks

Bladwijzers en hyperlinks

Deze tutorial toont gebruikers hoe zij bladwijzers en hyperlinks maken in PDF-documenten.

Redact PDF

PDF redigeren

Deze tutorial toont gebruikers hoe zij gevoelige informatie kunnen redigeren.

Watermarks and Backgrounds

Watermerken en achtergronden

Deze tutorial toont gebruikers hoe eenvoudig het is om watermerken of achtergronden toe te voegen aan PDF-documenten.

Headers and Footers

Kop- en voetteksten

Deze tutorial toont gebruikers hoe zij kop- en voetteksten kunnen toevoegen aan PDF-documenten.

Password Protection

Wachtwoordbeveiliging

Deze tutorial toont gebruikers hoe zij PDF's met wachtwoordbeveiliging kunnen beschermen.

Action Wizard

Actiewizard

Deze tutorial toont gebruikers hoe zij dezelfde takenset met de actiewizard kunnen toepassen op meerdere PDF-documenten.

Cloud-Based Files

Cloudgebaseerde bestanden

Deze tutorial toont gebruikers hoe zij met Foxit PDF Editor cloudgebaseerde PDF-bestanden kunnen openen, bewerken en delen.

Compare PDFs

PDF's vergelijken

Deze tutorial toont u hoe u de wijzigingen die in een PDF worden aangebracht, kunt identificeren of verifiëren met de vergelijkingsfunctie.

Foxit Admin Console

Foxit Admin Console

Deze tutorial toont gebruikers hoe zij de Foxit Admin Console kunnen gebruiken.

Shared Review

3D PDF-bestanden

Deze tutorial toont u hoe u kunt samenwerken in 3D PDF-bestanden en deze kunt reviseren en delen.

Foxit Smart Redact

Documentbewerking op basis van AI

In deze tutorial leert u hoe u aan de slag gaat met Smart Redact op basis van AI in Foxit PDF Editor Suite Pro om moeiteloos en veilig vertrouwelijke informatie te beschermen.

PDF Accessibility tools

PDF-toegankelijkheidstools

Deze tutorial toont u Foxit PDF Editor-tools waarmee u toegankelijke PDF-documenten kunt maken.

PDF Accessibility: Action Wizard Tool

PDF-toegankelijkheid: actiewizard

Deze tutorial toont u de stappen die nodig zijn om de actiewizard te doorlopen en snel toegankelijke PDF-documenten te maken.

PDF Accessibility: Make tables more Accessible

PDF-toegankelijkheid: Tabellen toegankelijker maken

Deze tutorial toont u hoe u tabellen eenvoudig toegankelijker kunt maken.

Reading Order Tool

PDF-toegankelijkheid: Tool voor leesvolgorde

Deze tutorial toont u hoe u uw PDF's handmatig kunt taggen.

PDF Accessibility: Make lists more accessible

PDF-toegankelijkheid: Lijsten toegankelijker maken

Deze tutorial toont u hoe u lijsten toegankelijk kunt maken met Foxit PDF Editor.

PDF Accessibility: Make lists more accessible

ChatGPT-gebaseerde AI-assistent

In deze tutorial leert u hoe u documenten en tekst kunt samenvatten, inhoudelijke antwoorden kunt krijgen, schrijven kunt verbeteren en inhoud kunt vertalen en nog veel meer met de ChatGPT-gebaseerde AI-assistent in Foxit PDF Editor Suite.

PDF Accessibility: Make lists more accessible

Clouddocumenten

Cloud-documenten in de Foxit PDF Editor Suite stellen gebruikers in staat om naadloos toegang te krijgen tot en te werken aan PDF-documenten vanaf elke locatie, documenten in realtime te delen en samen te werken, en de productiviteit op alle apparaten te verhogen.

Shared Review

Overzicht van Foxit eSign

Deze tutorial toont gebruikers hoe ze Foxit eSign kunnen gebruiken om hun documenten te ondertekenen.

Online Forms

Online formulieren

In deze tutorial leren gebruikers hoe ze online formulieren kunnen maken om aanvullende informatie van hun ontvangers te verzamelen voordat ze een document tekenen.

Templates

Sjablonen

In deze tutorial leren gebruikers hoe ze sjablonen kunnen maken en beheren met Foxit eSign.

Personalize Foxit eSign

Foxit eSign personaliseren

In deze tutorial leren gebruikers hoe ze hun Foxit eSign-account kunnen personaliseren.

Bulk Send for eSign

Grote hoeveelheden verzenden met eSign

In deze tutorial leren gebruikers hoe ze grote hoeveelheden documenten kunnen ondertekenen met de functie voor bulkverzending van Foxit eSign.

Sjablonen delen

Sjablonen delen

In deze tutorial leren gebruikers hoe ze sjablonen kunnen delen in Foxit eSign.

Email Templates

E-mailsjablonen

In deze tutorial leren gebruikers hoe ze e-mailsjablonen kunnen maken.

Email Templates

Hoe Foxit eSign for Salesforce® te installeren

In deze tutorial leren Salesforce-beheerders stap voor stap hoe ze het Foxit eSign for Salesforce®-pakket kunnen installeren en Foxit eSign kunnen verbinden met Salesforce.

Email Templates

Hoe Foxit eSign-sjablonen te maken in Salesforce

In deze tutorial leren Salesforce-beheerders hoe ze Foxit eSign-sjablonen kunnen maken en koppelen in Salesforce om handtekeningsprocessen te automatiseren en gebruikers te helpen veilig contracten te ondertekenen in Salesforce.

Email Templates

Hoe Microsoft Word-sjablonen in te stellen met Foxit eSign for Salesforce®

In deze tutorial leren Salesforce-beheerders hoe ze sjablonen kunnen maken met Foxit eSign for Salesforce® vanuit een op Word gebaseerd document om hun organisatie te helpen verkoopprocessen te stroomlijnen en deals sneller af te sluiten.

Annotate PDF

PDF annoteren

In deze tutorial leren gebruikers hoe ze opmerkingen kunnen toevoegen met Foxit PDF Editor cloud.

Create PDF

PDF maken

In deze tutorial leren gebruikers hoe ze PDF's kunnen maken met Foxit PDF Editor cloud.

Export PDF

PDF exporteren

In deze tutorial leren gebruikers hoe ze PDF's kunnen exporteren met Foxit PDF Editor cloud.

Interactieve formulieren

Interactieve formulieren

In deze tutorial leren gebruikers hoe ze interactieve formulieren kunnen maken met Foxit PDF Editor cloud.

Watermerken en kopteksten

Watermerken en kopteksten

In deze tutorial leren gebruikers hoe ze watermerken en kopteksten kunnen maken in Foxit PDF Editor cloud.

How to edit PDF files online

PDF-bestanden online bewerken

In deze tutorial leren gebruikers hoe ze PDF-bestanden kunnen bewerken met Foxit PDF Editor cloud.

Organize PDF

PDF ordenen

In deze tutorial leren gebruikers hoe ze PDF-bestanden kunnen indelen met Foxit PDF Editor cloud.

Collaborate on Microsoft Teams

Samenwerken in Microsoft Teams

In deze tutorial leren gebruikers hoe zij kunnen samenwerken in Microsoft Teams.

Create PDF in Microsoft 365

Een PDF maken in Microsoft 365

In deze tutorial leren gebruikers hoe zij PDF's kunnen maken in Microsoft 365.

Organize PDF

PDF's delen in SharePoint Online en OneDrive

In deze tutorial leren gebruikers hoe zij PDF kunnen bewerken en PDF kunnen delen in Microsoft SharePoint Online en OneDrive.

Organize PDF

Clouddocumenten bewerken, beheren en delen

In deze tutorial leren gebruikers hoe zij documenten uploaden naar de cloud, bestanden bewerken, documenten beheren en documenten delen met de functie Clouddocumenten van Foxit PDF Editor Cloud.

Edit, manage, and share Cloud Documents

ChatGPT-gebaseerde AI-assistent

In deze tutorial leren gebruikers hoe zij documenten en tekst kunnen samenvatten, inhoudelijke antwoorden kunnen krijgen, schrijven kunnen verbeteren en inhoud kunnen vertalen en nog veel meer met de ChatGPT-gebaseerde AI-assistent in Foxit PDF Editor Cloud.