Learn more to generate professional looking pdf documents

Videotutorials

Edit PDF

PDF's bewerken

In deze tutorial zien gebruikers hoe ze PDF-documenten kunnen bewerken met bewerkingsfuncties als in tekstverwerkers.

Advanced PDF Editing

PDF's geavanceerd bewerken

In deze tutorial maken gebruikers kennis met geavanceerde bewerkingstechnieken, waarmee ze tekst in een geavanceerde lay-out kunnen bewerken door tekstblokken te koppelen en samen te voegen.

Add & edit images

Afbeelding toevoegen en bewerken

Deze tutorial toont u hoe u afbeeldingen in PDF's kunt toevoegen en bewerken.

Scan and OCR PDF

PDF scannen met OCR

In deze tutorial zien gebruikers hoe ze PDF's maken van gescande documenten en hierop tekstherkenning toepassen om tekst selecteerbaar, doorzoekbaar en bewerkbaar te maken.

Interactive Forms

Interactieve formulieren

Deze tutorial toont gebruikers hoe zij invulbare PDF-formulieren kunnen maken.

Organize PDF

PDF ordenen

In deze tutorial zien gebruikers hoe ze PDF-documenten opnieuw kunnen indelen om bestaande PDF's te wijzigen of nieuwe PDF's kunnen maken op basis van pagina's van bestaande documenten.

Export PDF

PDF exporteren

In deze tutorial zien gebruikers hoe ze PDF-inhoud kunnen delen met andere bestandsindelingen door PDF te exporteren naar Microsoft Word en andere bestandsindelingen.

Create PDF

PDF maken

Deze tutorial toont gebruikers de meest populaire manieren om eenvoudig normconforme PDF's te maken door te converteren uit andere bestandsindelingen.

Sign PDF

PDF ondertekenen

Deze tutorial toont gebruikers de verschillende manieren waarop PDF-documenten kunnen worden ondertekend met Foxit PDF Editor

Annotate PDF

PDF annoteren

In deze tutorial zien gebruikers hoe zij kunnen samenwerken met anderen, door feedback over PDF-documenten te geven met krachtige functionaliteit voor aantekeningen (invoegen van opmerkingen).

Bookmarks and Hyperlinks

Bladwijzers en hyperlinks

Deze tutorial toont gebruikers hoe zij bladwijzers en hyperlinks maken in PDF-documenten.

Redact PDF

PDF redigeren

Deze tutorial toont gebruikers hoe zij gevoelige informatie kunnen redigeren.

Watermarks and Backgrounds

Watermerken en achtergronden

Deze tutorial toont gebruikers hoe eenvoudig het is om watermerken of achtergronden toe te voegen aan PDF-documenten.

Headers and Footers

Kop- en voetteksten

Deze tutorial toont gebruikers hoe zij kop- en voetteksten kunnen toevoegen aan PDF-documenten.

Password Protection

Wachtwoordbeveiliging

Deze tutorial toont gebruikers hoe zij PDF's met wachtwoordbeveiliging kunnen beschermen.

Action Wizard

Actiewizard

Deze tutorial toont gebruikers hoe zij dezelfde takenset met de actiewizard kunnen toepassen op meerdere PDF-documenten.

Cloud-Based Files

Cloudgebaseerde bestanden

Deze tutorial toont gebruikers hoe zij met Foxit PDF Editor cloudgebaseerde PDF-bestanden kunnen openen, bewerken en delen.

Compare PDFs

PDF's vergelijken

Deze tutorial toont u hoe u de wijzigingen die in een PDF worden aangebracht, kunt identificeren of verifiëren met de vergelijkingsfunctie.

Foxit Admin Console

Foxit Admin Console

Deze tutorial toont gebruikers hoe zij de Foxit Admin Console kunnen gebruiken.

Shared Review

3D PDF-bestanden

Deze tutorial toont u hoe u kunt samenwerken in 3D PDF-bestanden en deze kunt reviseren en delen.

PDF Accessibility tools

PDF-toegankelijkheidstools

Deze tutorial toont u Foxit PDF Editor-tools waarmee u toegankelijke PDF-documenten kunt maken.

PDF Accessibility: Action Wizard Tool

PDF-toegankelijkheid: actiewizard

Deze tutorial toont u de stappen die nodig zijn om de actiewizard te doorlopen en snel toegankelijke PDF-documenten te maken.

PDF Accessibility: Make tables more Accessible

PDF-toegankelijkheid: Tabellen toegankelijker maken

Deze tutorial toont u hoe u tabellen eenvoudig toegankelijker kunt maken.

Reading Order Tool

PDF-toegankelijkheid: Tool voor leesvolgorde

Deze tutorial toont u hoe u uw PDF's handmatig kunt taggen.

PDF Accessibility: Make lists more accessible

PDF-toegankelijkheid: Lijsten toegankelijker maken

Deze tutorial toont u hoe u lijsten toegankelijk kunt maken met Foxit PDF Editor.

Shared Review

Foxit Sign

Deze tutorials tonen gebruikers hoe u Foxit Sign kunt gebruiken om uw documenten te ondertekenen.