Informatie over naleving van de voorschriften voor export

Hieronder staan de richtlijnen van de wetgeving van de Verenigde Staten met betrekking tot de export van goederen naar bestemmingen buiten het land van oorspronkelijke aankoop. Deze informatie kan nodig zijn voor uw verzenddocumenten, het bijhouden van gegevens of rapportage na verzending.

Het ECCN van Foxit verkrijgen

Als goederen van Foxit worden geëxporteerd naar bestemmingen buiten landen van oorspronkelijke aankoop, zijn het Export Control Classification Number (ECCN) en de licentiegegevens vereist om de verplichte exportdocumenten in te vullen. De onderstaande informatie voor de export van producten van Foxit omvat productnamen, versienummers, vergunningsuitzonderingssymbolen en ECCN's.

Het ECCN is een alfanumeriek classificatiesysteem van vijf cijfers dat wordt gebruikt om de vereisten voor Amerikaanse exportvergunningen te bepalen.

Het ECCN vertegenwoordigt een bepaalde grondstof zoals gedefinieerd door het Amerikaanse Bureau of Industry and Security (voorheen Bureau of Export Administration).

Het Commodity Classification Automated Tracking System (CCATS) is een alfanumerieke code die door het Bureau of Industry and Security (BIS) is toegewezen aan producten die het heeft geclassificeerd op basis van de Amerikaanse administratieve reglementering voor export, de Export Administration Regulations (EAR). Softwarebedrijven stellen het CCATS-nummer ter beschikking, omdat de exporteur voor bepaalde encryptie-exportproducten na de verzending twee keer per jaar moet rapporteren aan BIS en het CCATS-nummer een van de verplichte elementen voor de rapportering is.

Informatie voor de export van producten

Foxit-producten ECCN Vergunningsuitzondering CCATS-nummer
Foxit PDF Reader 5D992 NLR
Foxit PDF Editor 5D992 NLR
Foxit PDF Editor Pro 5D992 NLR
Foxit Studio Photo 5D992 NLR
Foxit PDF IFilter 5D992 NLR
Foxit Mobile PDF 5D992 NLR
Foxit PDF SDK voor Windows 5D992 NLR G149768
Foxit PDF SDK voor Android 5D992 NLR G149768
Foxit PDF SDK voor iOS 5D992 NLR G149768
Foxit PDF SDK voor UWP 5D992 NLR G149768
Foxit PDF SDK voor Mac 5D992 NLR G149768
Foxit PDF SDK voor Linux 5D992 NLR G149768
Foxit PDF SDK voor Web 5D992 NLR G149768
Foxit PDF SDK ActiveX 5D992 NLR G149768

Wettelijke beperkingen voor de uitvoer van Foxit-producten

Foxit-producten zijn onderworpen aan exportbeperkingen onder de Amerikaanse wetgeving, aangezien sommige software encryptietechnologie kan bevatten. Deze beperkingen worden vastgesteld en gehandhaafd door het Bureau of Industry and Security, dat specifieke exportbeperkingen vastlegt voor goederen, software en technologie. Houd er rekening mee dat eindgebruikers, eindgebruik en het uiteindelijke land van bestemming van invloed kunnen zijn op uw exportvergunningsvereisten. U bent uiteindelijk verantwoordelijk voor de uitvoer van Foxit-producten in overeenstemming met Deel 15 van de Code of Federal Regulations van de Export Administration Regulations (EAR). We raden u aan om de EAR en eventuele andere relevante bronnen te raadplegen voordat u producten van Foxit distribueert of importeert.
Als u vragen hebt, kunt u naar ons bellen op +49 30 21783691.